Zaposlitev


Si želiš delati v dinamični ekipi in nam pomagati ohranjati našo pozicijo na trgu? Te zanima delo na področju informacijskih tehnologij? Smo izkušena ekipa skrbno izbranih ljudi, ki s svojim znanjem opravljamo svoje delo strokovno in kvalitetno. Našim strankam pomagamo zagotavljati konkurenčnost z učinkovitim dostopom do njihovih podatkov ter boljšim razumevanjem in varovanjem le-teh. Naše poslanstvo je ponujati IT storitve skozi svetovanje in ostati fokusirani na tehnologijah, ki hranijo podatke oziroma pomagajo stranki razumeti in varovati informacije, ki jih vsebujejo.

 

Naše poslanstvo pa je tudi ustvarjanje dobrega mikro okolja, znotraj katerega se ljudje dobro počutijo, kamor se radi vračajo in napredujejo na vseh področjih svoje rasti. Z načinom vodenja, ki temelji na vzpodbujanju timskega duha, nenehnim izobraževanjem zaposlenih in na rezultatih slonečem sistemu nagrajevanja, ustvarjamo kolektiv, ki v prijetnem delovnem okolju in z uspešnim medsebojnim sodelovanjem ponujamo kvalitetne storitve. 

 

Smo povezana ekipa, katere moto je "Vsi za enega, eden za vse!", vedno si medsebojno pomagamo, se spodbujamo in smo tudi prijatelji. Radi se družimo na sproščenih piknikih, team buildingih, na odbojki, malici, pivu ali kavi. Radi se povzpenjamo na griče, hribe in gore Slovenije, podamo raziskovati Kočevski gozd, se z raftom spustimo po najlepši slovenski reki Soči ali zavrtimo pedala na kolesu in zagrizemo v še tako strm klanec… Občudujemo lepote naravnega okolja, skrbimo za okolje, obožujemo poletje in zimo, gore in morje, in smo pozitivno naravnani glede prihodnosti naravnega okolja.

 

Radi se hecamo in smejimo!

 

Če vam je katero od razpisanih prostih delovnih mest blizu, pošljite svoj življenjepis na zaposlitev@ourspace.si.

 

 

PRIDRUŽI SE NAM

Vedno zaželeni talenti

 

Vaše želeno delovno mesto ni na voljo? Vedno smo odprti za nove talente, če se v nobenem razpisanem prostem delu ne prepoznate, pa vseeno čutite, da bi naši ekipi prinesli sveže znanje, bomo veseli vaših prijav. 

 

Vaše prijave sprejemamo na zaposlitev@ourspace.si