Najem virtualnega strežnika

Virtualni strežniki so zaščiteni z naprednimi tehnologijami s področja varnosti. Požarne pregrade nove generacije onemogočajo internetne napade z zlonamerno programsko kodo.  Uporabnik lahko izbira poljubno količino IT sistemskih sredstev v obliki virtualnih procesorjev, delovnega spomina in tremi različnimi zmogljivostmi diskovnih kapacitet. Prepustite nam lahko tudi sistemsko upravljanje in nadzor virtualnih strežnikov.

Dinamična ponudba IT sistemskih sredstev
Nadzor nad delovanjem virtualnih strežnikov
Sistemska administracija
Svetovanje glede uporabe
Replikacija varnostnih kopij

Ob izgubi podatkov se mnogim podjetjem resno zatresejo temelji poslovanja. Kljub varovanju podatkov z varnostnimi kopijami podatkov, se lahko pripeti situacija, ko so poleg aktivnih podatkov izgubljene tudi njihove kopije. V ta namen nudimo najem diskovnih kapacitet za potrebe replikacije varnostnih podatkov z najsodobnejšo tehnologijo.

Hitra vzpostavitev replikacije podatkov
Enostaven prehod med različnimi paketi
Podroben nadzor nad porabljenimi kapacitetami
Replikacija produkcijskih podatkov

Sistemska sredstva naše infrastrukture v oblaku so namenjena tudi asinhroni replikaciji podatkov. V ta namen nudimo kapacitete za NetApp Snapmirror replikacijo. Gre za izredno učinkovite prenose spremenjenih blokov, ki jih dodatno zagotavljajo kompresirani in deduplicirani zapisi na izvorni strani. V primeru izgube podatkov na primarni strani čas povrnitve bistveno skrajšamo z lokalnim zapisom na USB diske in odvozom podatkov na lokacijo stranke, kjer pomagamo pri vzpostavitvi delujočega stanja. Na ta način se izognemo dolgotrajnemu prenosu preko internetnih povezav.

Urno osveževanje produkcijskih podatkov
Zagotavljanje različnih tipov diskovnih zmogljivosti
Poročanje o hitrosti in količini spremenjenih podatkov
Hitra povrnitev večje količine podatkov
Odlična ekipa z odličnimi rešitvami

Nov pristop k skrbi za naše stranke

Storitvi najema IT sistemskih sredstev smo v podjetju namenili veliko pozornosti. Zagotavljamo visoko razpoložljivo infrastrukturo s poglobljenim nadzorom delovanja. Obenem zagotavljamo kopijo podatkov najetih kapacitet na oddaljeno lokacijo. Vse komponente so podvojene. Dostop do interneta je urejen preko dveh različnih ISP ponudnikov. Za opremo, najeto v našemu oblaku, zagotavljamo upravljanje vseh storitev. V slednje sodijo posodobitve sistemske programske opreme, nadgradnje strojne opreme in testiranje visoke razpoložljivosti. Vsi načrtovani posegi so zagotovljeni na način, ki ne vpliva na delovanje storitev na najeti opremi.

Konstantnost

S svojimi rešitvami zadovoljujemo uporabnike že 15 let

Konstantnost

S svojimi rešitvami zadovoljujemo uporabnike že 15 let

Konstantnost

S svojimi rešitvami zadovoljujemo uporabnike že 15 let