Ne spreglejte: dogodek »Kako pa vi skrbite za podatke?«

Za podatke pravijo, da so nova nafta. Pa se podjetja do njih res tako obnašajo? Kako v vašem podjetju skrbite za podatke – njihovo hrambo, obdelavo, deljenje s poslovnimi partnerji?

 

Vrsto dobrih praks in najsodobnejših rešitev vam bomo v podjetju OSAP predstavili na brezplačnem dogodku, konkretno poimenovanem »Kako pa vi skrbite za podatke?«.

 

Vabimo vas, da se nam v sredo, 29. marca 2023, pridružite v Tehniškem muzeju Slovenija v Bistri pri Vrhniki. Za vas imamo poleg odlične kave in vrhniških štrukljev pripravljene tudi naslednje tehnološke dobrote:

 

  predstavitev NetApp inovacij na področju podatkovnih sistemov

  zagotavljanje bliskovito hitrega poslovanja – Koliko hitro je pravzaprav dovolj hitro?

  zaščita podatkov in poslovanja – pred zunanjimi napadalci in lastnimi (človeškimi napakami)

 

 

 

 

URNIK

 

8.30 – 9.00   Registracija

9.00  9.30   Peter Kos (NetApp) Sveže NetApp inovacije za revolucijo v vašem podatkovnem centru

 

Zagotovite varnost svojih infrastrukturnih investicij z novimi sistemi in program lastništva.

 

9:45 – 10:15  Matej Moškon (Our Space Appliances) Kako hitro je dovolj hitro?

 

Dinamika poslovanja podjetij se še kar stopnjuje. Konkurenčnost je mnogokrat povezana s hitrim odzivom na potrebe. Dobavni roki opreme postajajo ponovno sprejemljivi. Vse to je voda na mlin novi generaciji NetApp diskovnih sistemov iz družine All Flash. Pogledali bomo v drobovje Flash medijev in razkrili zmogljivosti diskovnih krmilnikov, ki z operacijskim sistemom ONTAP posvečajo poleg zanesljivosti delovanja tudi veliko mero varnosti.

 

10.15 – 10.30  Odmor

 

10.30 – 11.00  Simon Kaučič (Our Space Appliances) Zaupajte nam s Fortinet rešitvam ter zaščitite sebe in svoje podatke

 

Kako lahko zaupamo sebi in drugim, ko pa je 95 % vseh kibernetskih varnostnih incidentov posledica človeške napake? Svet je vedno bolj digitalen, omrežja so kompleksna, grožen je vedno več in vedno več je oblačnih in lokalnih aplikacij. Kljub vsemu temu pa je treba zagotavljati dobro in varno uporabniško izkušnjo. Predstavili bomo Fortinet, njihov glavni produkt FortiGate, požarna pregrada naslednje generacije, in ostale produkte, ki skupaj sestavljajo rešitev za enostavno upravljanje, visoko stopnjo varnosti in učinkovito zaščito pred grožnjami za podjetja vseh velikosti.

 

11.15 – 12.00  Kosilo v gostilni Bistra

 

 

Smo vas prepričali? Prosimo vas, da svojo udeležbo na dogodku potrdite najpozneje do petka, 24. marca 2023, in sicer na elektronski naslov vabilo@ourspace.si.

 

Se vidimo v Bistri!

 

 

 

 

 

 

 

Pokrovitelja dogodka

 

Slika