Poslovno srečanje v Bistri

V sredo, 29. marca 2023, smo se v Tehničnem muzeju Slovenija v Bistri pri Vrhniki družili na poslovnem dogodku. Dan smo začeli z vrhniškimi štruklji in kavico, ki so nas pripravili na obilo svežih novosti s področja tehnologije.

 

Na dogodku so potekala zanimiva predavanja, ki so jih predstavili strokovnjaki s področja informacijske tehnologije. Peter Kos iz podjetja NetApp nas je navdušil s svežimi NetApp inovacijami, medtem ko je Matej Moškon iz podjetja Our Space Appliances predstavil novo generacijo NetApp diskovnih sistemov iz družine All Flash. Skupaj smo razkrili drobovje Flash medijev in odkrili zmogljivosti diskovnih krmilnikov, ki poleg zanesljivosti delovanja zagotavljajo tudi visoko mero varnosti.

 

Po odmoru smo se posvetili informacijski varnosti, Simon Kaučič (Our Space Appliances) nas je popeljal skozi zgodovino kibernetske varnosti in nam predstavil Fortinet ter njihove produkte, vključno z glavnim produktom FortiGate, požarno pregrado naslednje generacije. Skupaj smo odkrili, kako Fortinet zagotavlja enostavno upravljanje, visoko stopnjo varnosti in učinkovito zaščito pred grožnjami za podjetja vseh velikosti.

 

Po kosilu v gostilni Bistra je sledil atraktiven spremljevalni program, ki nas je odpeljal v svet poizkusov Nikole Tesle, ogledali pa smo si tudi zbirko Titovih avtomobilov. Tri tonski jekleni konjički niso nobenega pustil ravnodušnega, izvedeli pa smo tudi ozadje Teslove življenjske zgodbe in si ogledali nekaj njegovih atraktivnih poskusov.

 

Bilo nam je v veliko veselje gostiti tako prijeten dogodek, zato se še enkrat zahvaljujemo vsem predavateljem in udeležencem, da ste namenili svoj čas in prispevali k uspehu dogodka. Z veseljem pa že načrtujemo naslednje poslovno srečanje, ki bo zagotovo prav tako navdušujoče in poučno.

Slika

 

Slika

 

Slika

 

Slika