Dogodek: Our Space vabi na poslovni piknik

Vabimo vas, da se nam pridružite na poslovnem pikniku, ki bo potekal v torek, 6. junija 2023, na čudoviti lokaciji - Čuden Ranč, Gabrje 96, Dobrova.

 

V objemu narave bomo začeli dan s kavo in si privoščili rogljiček. Sledila bodo predavanja naših strokovnjakov, nato pa sproščeno druženje ob dobri hrani in pivu. In ker piknik brez dobrega žara ni pravi piknik, nas bo s svojimi kulinaričnimi spretnostmi razvajal Klemen Košir. Pri pripravi dobrot z žara in mesa izpod peke bo sodeloval tudi del naše ekipe.

 

URNIK

 

9.00 – 9.30   Registracija udeležencev in jutranja kava

9.30  10.00   Rožle Palčar  (Our Space)  Zadnja obrambna linija

 

Kako nam funkcionalnosti operacijskega sistema NetApp ONTAP pomagajo zagreniti življenje zlonamernežem. Od dvofaktorske avtentikacije do nespremenljive SnapShot zaščite. .

 

10:00 – 10:30  Andraž Zaletelj (Our Space) Integracija NetApp diskovnih sistemov  s Commvault IntelliSnap tehnologijo

 

Z naprednimi zmožnostmi NetApp sistemov in učinkovitim podatkovnim upravljanjem rešitve IntelliSnap, lahko uporabniki dosežejo mnogo hitrejše in zanesljivejše procese varnostnih kopiranj ter obnovo podatkov z zagotavljanjem visoke dostopnosti podatkov. Prikazali vam bomo, kako nam ta močna kombinacija ponuja celovito rešitev za varnostno kopiranje, obnovo in varovanje podatkov v okoljih, ki temeljijo na NetApp sistemih.

 

10.30 – 11.00  Odmor

 

11.00 – 11.30  Simon Kaučič (Our Space) Krepitev varnosti in zaščita podjetja z Microsoftom

 

Podjetje Microsoft ni bilo znano po svojih varnostnih produktih. Kaj ga je poneslo med vodilna podjetja ali kako ščititi svoje podjetje s produkti Microsoft 365 Defender?

 

11.30 – 15.00  Druženje ob dobri hrani in pivu

 

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa je obvezna prijava. Prosimo vas, da svojo udeležbo na dogodku potrdite najpozneje do petka, 2. junija 2023, in sicer na elektronski naslov vabilo@ourspace.si.

 

Se vidimo na Čudnem Ranču!