Poslovno srečanje

Tehnološke vsebine, nova znanja, partnerstvo, druženje, nova izkušnja, adrenalin, zabava, zmaga - vse to in še več opisuje naše poslovno srečanje, ki se je odvijalo v sredo, 4. marca, v prostorih Woop kartinga v Ljubljani. 

V osrednjem delu dogodka so se odvijala predavanja, na katerih so bile predstavljene novosti tehnoloških rešitev naših partnerjev. Kako je z rešitvijo Thycotic upravljanje s privilegiranimi računi postalo enostavno, nam je predstavil Matej Moškon. O prenovljeni družini NetApp FAS krmilnikov, temelječih na novi verziji programske opreme ONTAP, je govoril Marko Miklavčič. Franc Trtnik je predstavil novo generacijo Fujitsu sistemov za shranjevanje podatkov, Žiga Humar pa se je v svojem predavanju sprehodil skozi tehnološke rešitve za zagotavljanje informacijske varnosti. Pridružil se nam je tudi Žiga Šenica, strokovnjak iz podjetja Sophos d.o.o., ki je predstavil rešitev Sophos Synchornized security - sistem za kibernetsko varnost, ki zaradi komunikacije produktov omogoča sinhronizirano obrambo pred koordininarnimi napadi.

V drugem delu dogodka pa je po žilah tekel adrenalin. Pomerili smo se v čisto pravi karting dirki. Vožnja z električnimi gokarti je izkušnja, ki nobenega ne pusti ravnodušnega, hitrost ravno dovolj hitra, da te postavi v trenutek, tekmovalnost pa je bila razlog za premikanje osebnih mej. Razlike so bila majhne, odločale so tisočinke, posledično pa je bila zmaga še toliko bolj sladka. Za konec smo nazdravili zmagovalcem in domov odšli z lepimi vtisi in novim spominom. Hvala vsem, ki ste bili del te zgodbe in pa našim partnerjem NetApp, Sophos in Thycotic, ki so dogodek podprli.

Se vidimo na naslednjem srečanju!

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p