Ponosno objavljamo: Platinasta bonitetna odličnost za naše podjetje!

S ponosom sporočamo, da smo tudi letos prejeli platinasto bonitetno oceno Dun & Bradstreet Slovenija! To prestižno priznanje potrjuje, da naše podjetje že peto leto zapored izpolnjuje najvišje mednarodne standarde odličnosti.

 

Kaj pomeni platinasta bonitetna odličnost?

 

Platinasta bonitetna odličnost je simbol zanesljivosti in poslovne odličnosti. Naše podjetje s to oceno spada med najbolj zanesljive poslovne subjekte v Sloveniji. To pomeni, da smo izjemno stabilni in imamo zelo nizko verjetnost, da se v prihodnjih dvanajstih mesecih soočimo z negativnimi dogodki, kot so:

  • stečaj, prisilna poravnava ali likvidacija (manj kot 0,08% verjetnost),
  • izbris iz poslovnega registra (manj kot 0,81% verjetnost),
  • blokada transakcijskih računov daljša kot 90 dni in uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov (manj kot 0,41% verjetnost).

S platinasto bonitetno oceno imamo kar 91% verjetnost, da bomo to odličnost ohranili tudi v naslednjem letu.

 

Pomembno nam je, da smo zaupanja vredno podjetje, ki nenehno stremi k odličnosti in stabilnosti v poslovanju. Za naše stranke, partnerje in zaposlene to pomeni, da sodelujejo s podjetjem, ki je finančno stabilno, zanesljivo in odgovorno. Zahvaljujemo se vsem za zaupanje in podporo. Skupaj ustvarjamo uspešne zgodbe in gradimo prihodnost na trdnih temeljih. Mi pa bomo še naprej sledili najvišjim standardom in se trudili za vaše zadovoljstvo!