Na seznam rešitev, ki jih ponujamo, smo zapisali SimpliVity


SimpliVity
S podjetjem SimpliVity smo podpisali pogodbo o partnerskemu sodelovanju. V Sloveniji bomo tržili, implementirali in vzdrževali rešitve, ki temeljijo na hiperkonvergirani IT infrastrukturi. Z rešitvami bomo naslovili stranke, ki si želijo poenostavljenega upravljanja in minimalizacije IT opreme.

Kaj je hiperkonvergirana infrastruktura?


Hiperkonvergirana infrastruktura (hyperconverged infrastructure) zagotavlja potrebna IT sistemska sredstva za delovanje aplikacij in obdelavo podatkov. Temelji na x86 gradnikih in vsebuje vse ključne komponente sodobnih tehnologij, ki obstajajo na trgu. Na hiperkonvergiranih sistemih tečejo virtualizirane obremenitve brez zunanjih diskovnih sistemov, nameskega omrežja, zunanjih pospeševalnikov obdelav, predpomnilnikov v obliki neodvisnih Flash sistemov ipd, zaradi česar se bistveno poenostavi upravljanje. Rešitev je zasnovana na scale-out principu katere gradniki linearno povečujejo zmogljivosti. Poleg visoke učinkovitosti pa je kot dodatni bonus rešitev cenovno ugodna in primerna za podjetja ne glede na njihovo velikost in zahteve.

SimpliVity OmniCube


SimpliVity ponuja rešitev, ki temelji na Software-Defined Datacenter (SDDC). Gradniki rešitve so Omnicube strežniki, ki zagotavljajo procesorsko moč, pomnilniške kapacitete ter kapaciteto za podatke. Visoko odzivnost zagotavljajo posebni PCI-e vmesniki, ki skrbijo za in-line deduplikacijo podatkov, kompresijo v realnemu času in optimizacijo zapisovanja. Rešitev nudi izredno učinkovito replikacijo podatkov in zagotavlja koncept oddaljene lokacije tudi za najbolj kritične aplikacije. Integrirana je rešitev za varovanje podatkov. V primeru povečanja obsega poslovanja pa s pomočjo linearne skalabilnosti z dodajanjem Omnicube gradnikov podjetje zagotovi dodatna sredstva za delo z virtualiziranimi obremenitvami.
omnicubes
Prepričani smo, da bomo s pomočjo naše ekipe postali uspešen in dolgoročen partner, strankam pa zagotovili infrastrukturo, ki bo enostavno obvladljiva in izpolnila vsa pričakovanja.