NUGOS na Triglavu

Našim poslovnim partnerjem smo 9.9. ob 9:09 zvečer predstavili novosti verzije ONTAP 9. Predstavitev je potekala na najvišji koči v Sloveniji, na Triglavskemu domu na Kredarici na nadmorski višini 2.515 m, samo nekaj 100m pod najvišjo slovensko goro.

Udeleženci so se morali pošteno potruditi, da so lahko slišali vse novosti. Po več kot 4 urnemu pohodu iz doline so dobili priložnost prisluhniti novim učinkovitostnim tehnologijam, optimiziranemu procesiranju IO zahtevkov ter številnim funkcijam, ki lajšajo upravljanje diskovnega sistema. Datumsko se je pokril tudi izid ONTAP 9 v GA verziji (General Availability), predstavitev je bila zaključena k apelu po nadgradnji sistemov udeležencev z željo, da se tudi sami na lastni koži prepričajo o vseh integriranih izboljšavah.

Poleg predstavitve je bil vrhunec poslovnega srečanja pohod na Triglav, ki se dviguje 2.864m nad morjem v Julijskih Alpah. Zgodnje vstajanje je obrodilo sad ob pogledu na sončni vzhod z vrha Slovenije. Sledil je spust v dolino in nekaj zaključnih besed ob slovesu, kjer smo začutili zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev. Sestavljalo ga je kombinacija zavesti, da so naredili nekaj dobrega za svoje telo, razgledi nad čudovito pokrajino ter številne novosti verzije ONTAP 9.