Poslovno srečanje

Kako gresta v španovijo narava in sodobna tehnologija? Kot smetana na jagode. Da je temu tako, so lahko na lastni koži izkusili udeleženci našega zgodnje poletnega srečanja. Za koncentrat naravnega okolja smo izbrali Botanični vrt Univerze v Ljubljani. Smetana pa je bila v obliki izbora predstavitev trendovskih IT tehnologij. Bitka s časom poslovnih aplikacij se je preselila v mikro področje. Če smo pred leti bili zadovoljni z odzivnostjo v rangu 10 mili sekund, so sedaj časi krajši, kot smo jih sposobni meriti v različnih vrhunskih športih. Med drugimi tudi v Moto GP, kjer prvo mesto na lestvici dirkačev še vedno drži, Marc Marquez v kombinezonu z NetApp logotipom.

 

Če nas je pred leti skrbelo za fizično varnost podatkovnih centrov, se ta skrb vedno bolj seli na binarni nivo. Za nemoteno delovanje IT storitev je vedno potrebno imeti vsaj priprto okno, skozi katerega želijo IT zlikovci smukniti v digitalni svet podjetja. Kreativnost inženirjev podjetja Checkpoint mora biti vedno vsaj en korak pred hekerji. V ta namen razvijajo protivlomne funkcionalnosti njihove programske zaščite. Tudi to vsebino smo ponudili našim udeležencem.

 

Voden sprehod skozi botanični vrt je razkril skrivnosti, o katerih si ob vožnji po Ižanki niti sanjal ne bi. Ogled rastlinja pod velikim rastlinjakom pričara občutek tropov. Kraj, kamor se bo marsikdo od udeležencev še vrnil. S prijatelji, z družino, ali pa kar sam.

 

Ker je eden izmed ciljev naših poslovnih srečanj tudi kulinarična izkušnja, smo se, kot se za poletni piknik spodobi, dogovorili z Valterjem za Sarajevske okuse sredi Ljubljane. Das ist Valter nikoli ne razočara in na koncu vedno zmaga.

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p

 

p