V okrilje ponujenih IT tehnologij smo vzeli rešitve Check Point

Domišljija hekerjev ne pozna meja. Želijo si slave, ko se njihovi avatarji in nadimki pojavljajo v novicah, ki govorijo o uspešni zlorabi varnostnih pomanjkljivosti IT opreme. S svojim delovanjem poleg neposredne poslovne škode mnogokrat blatijo tudi ugled napadenih podjetij. S pojavom kripto valut prihajajo do prikritega vira bogastva. Proizvajalcev varnostnih rešitev je na trgu veliko, zato se uporabnik mnogokrat znajde v dilemi glede izbire.

 

Z veseljem in ponosom obveščamo, da smo postali partner proizvajalca vrhunskih požarnih pregrad Check Point. Z njihovimi rešitvami in našimi izkušnjami s področja varnosti informacijskih sistemov želimo tako našim obstoječim poslovnim partnerjem kot tudi podjetjem, s katerimi še ne sodelujemo pomagati pri zagotavljanju varnosti in neprekinjenemu poslovanju z zmanjševanjem tveganja vdorov. Rešitve podjetja Check Point sodijo po mnenju analitikov v sam vrh. Odločitev za sodelovanje ni naključna, saj tudi ostalo paleto IT rešitev, ki jih tržimo, implementiramo in vzdržujemo odlikujejo visoka kvaliteta, zanesljivost in robustnost.

 

Z delovanjem na področju požarnih pregrad si kot podjetje utrjujemo mesto med slovenskimi IT integratorji z vedno večjo udeležbo tudi na mednarodnih projektih. Tehnologija se odlično vklaplja v SIEM področje, kjer smo v zadnjih letih pridobili bogate izkušnje. Med tem, ko smo do sedaj znali pokazati na nepravilnosti, bomo po novem lahko pomanjkljivosti in ranljivosti tudi odpravili.