Veeam backup rešitev z integracijo NetApp tehnologij

Veeam in NetApp ponujata idealno rešitev za zagotavljanje razpoložljivosti IT storitev sodobnega virtualiziranega strežniškega okolja. Veeam integracija z NetApp operacijskim sistemom DataONTAP omogoča v trenutku izdelane in aplikacijsko konsistente varnostne kopije z uporabno NetApp Snapshot tehnologije - vse to kar med delovnim časom.
veeam-netapp
Rešitev Veeam zagotavlja izredno dobre čase povrnitve podatkov virtualiziranega okolja (RTO). Zaradi brezprekinitvenega izvajanja varnostnih kopij (RPO) tehnologija izpolnjuje pričakovanja in zahteve tudi v okoljih, kjer je poslovanje podjetja 24x7 odvisno od razpoložljivosti IT infrastrukture. Kombinacija obeh dejavnikov (RPO in RTO) v okoljih Veeam in NetApp omogoča:
  • Do 20x hitrejše izvajanje varnostnih kopije od konkurence.
  • Granularno okrevanje posamezne datoteke ali celega virtulanega strežnika iz NetApp Snapshot kopije, Snapmirror ali SnapVault destinacije s pomočjo tehnologije Veeam Explorer for Storage Snapshots.
  • Zagotavljanje varovanja podatkov na DR lokaciji s proženjem NetApp Snapshots na oddaljenemu sistemu.
  RTO in RPO, ki jih tehnologije zagotavljajo, ustrezajo vsem standardom Tier-1 aplikacij:
  • Hitre, aplikacijsko konistente časovne mejnike, v kater se lahko vračamo v primeru okvare podatkov.
  • Zmanjševanje tveganja izgube podatkov z varovanjem podatkov tudi na oddaljeni lokaciji.
  • Preverjanje varnostnih kopij za zagotavljanje uporabnosti in ustreznosti podatkovnih struktur.
  • Pripravljeno okolje za prehod v oblak.
  [callout add_button="yes" button_text="Kontakt" button_url="/info/kontakt/" button_icon="moon-phone" button_color="#8c8c8c"]

Our Space Appliances, NetApp in Veeam

  V podjetju Our Space Appliances se že od samega začetka ukvarja s prodajo, implementacijo in vzdrževanjem NetApp diskovnih sistemov. V tem obdobju smo pridobili ogromno izkušenj in upamo se lotiti še tako trdih orehov. Svojo ponudbo smo razširili še s produkti Veeam, ki izpopolnjuje NetApp tehnologije še z naprednim sistemom za izdelovanje varnostnih kopij. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri izvedbi projektov povezanih s katerokoli izmed omenjenih tehnologij.[/callout]