Poslovno srečanje

V veliko veselje nam je bilo, da smo se po dveh letih premora ponovno družili v živo s svojimi partnerji na poslovnem dogodku. V hotelu One66 nas je v jutranjih urah pričkala kava in sveže pečeni rogljički, ki so nas ravno prav okrepili, da smo z zanimanjem poslušali strokovna predavanja.

 

Skozi dogodek, katerega osrednja tema je bila informacijska varnost, nas je spretno vodil Žiga Humar (Our Space). Oder je otvoril Miha Kresal (Our Space), ki je predstavil kako se z rešitvijo Commvault spopadamo s kriptovirusi in drugimi grožnjami, ki prežijo nad našimi podatki. V drugem delu predavanje se mu je pridružil Jaka Križanič, ki je predstavil primer dobre prakse in sicer implementacijo rešitve Commvault v koncernu Kolektor Group d.o.o.

 

Tema naslednjega predavanja je bila nadziranje in varna uporaba privilegirani računi. Dragan Ignjić (Our Space) je pokazal kako Delinea (Thycotic) rešuje problematiko privilegiranih računov z rešitvijo Secret Server. Peter Kos (NetApp) pa nam je predstavil NetApp novosti in kaj lahko pričakujemo v prihodnje.

 

Uradni del dogodka je zaključil Viki Grošelj, ki se je dotaknil svoje najnovejši knjige Krona Slovenije, katero so vsi udeleženci prejeli v dar. Skozi pogovor nas je vse spodbudil in navdušil, da bomo kakšno etapo tudi realizirali v prihajajočih toplih mesecih.

 

Po kosilu se je naš poslovni dogodek prelevil v pravi športni dogodek. Dvorana ima nameščen košarkarski koš, zato smo izkoristili priložnost in organizirali Knock Out košarkarski turnir. Bor Moškon je ogrel sodelujoče in jih popeljal skozi vznemirljivo tekmovanje, najboljši pa so si prisvojili tudi lepe nagrade. Bor je dogodek zaključil z spodbudno trditvijo, da ena ura športne aktivnosti nevtralizira 8 ur sedenja.

 

Želimo vam lepo pomlad in se srečamo na prihajajočih dogodkih.

Slika
Žiga Humar (Our Space)

 

Slika
Miha Kresal (Our Space)

 

Slika
Jaka Križanič (Kolektor Group d.o.o.)

 

Slika
Dragan Ignjić (Our Space)

 

Slika
Peter Kos (NetApp)

 

Slika
Žiga Humar in Viki Grošelj

 

Slika

 

Slika

 

Slika

 

Slika