Preden zaključimo poglavje 2016

Preden zaključimo poglavje 2016 in začnemo delati načrte za prihajajoče leto, bi se rad vprašal, koliko od zastavljenih ciljev smo dosegli? So bili cilji prezahtevni? Smo bili s svojimi željami preskromni? Imamo mirno vest?

 

Pravijo, da podatki postajajo nova, digitalna valuta. Več kot jih imaš, bolje je. Jaz pa menim, da je četrta dimenzija tista vrednota, ki dosega neprecenljivo vrednost. Želim si torej, da si v letu 2017 drug drugemu podarimo čas. Čas za kvalitetno druženje z družino, sprehod s prijatelji, za investicijo v ustvarjalnost. Predvsem pa kot nagrado sebi za dobro opravljeno delo.

 

Podarimo si še toliko optimizma, da ga bomo izžarevali drugim, toliko moči, da nas ne bo zlomila nepopolnost sveta, in še pridih vedrine, ki bo naše dni napolnila z radostjo in pričakovanjem.

 

Srečno,
Matej Moškon

 

matej-za-novo-leto

Matej Moškon
Matej Moškon

Živim pestro življenje v ljubezenskemu četverokotniku z družino, firmo in gorami. Vrhunska oprema in napredna tehnologija me spremlja že desetletja. Odgovore na številna vprašanja, ki se mi porajajo, iščem v naravi in tam najdem svoj notranji mir. Odgovornost do opravljenega dela mi vzbuja občutke koristnosti. Radostno sprejemam vprašanja o nasvetih po konfiguracijah, izvedbi projektov, iskanju vzroka napak… Izkušnje z veseljem delim z vsakim, ki mi je pripravljen prisluhniti.

Zadnje v blogu Čebelnjak:
Morda vas zanima tudi: